AKIRA
AKIRA dipindah ke alamat yang baru di: http://komikanimasi.web.id/index.php

Forum ini akan dibuka untuk umum sampai tanggal 20 November 2011 atau sampai proses pemindahan thread sudah selesai.

Silahkan daftar ulang di forum yang baru. :)

Terima kasih atas perhatiannya.



 

HomeFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 UN-GO

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
seis_fleur


avatar

Posts : 445
Reputation : 2
Join date : 2011-06-14
Age : 21
Location : world of 12


http://www.myanimelist.net/profile/furuuru
PostSubject: UN-GO    Sat Oct 08, 2011 1:02 pm

Quote :
Based from Sakaguchi Ango’s novel “Meiji Kaika Ango Torimonocho”.

Meiji-era story about a detective named Yuki Shinjuro, who solves various incidents that happen in his circle of friends. The adaptation will utilize an original story set in the near future, revolving around the detective and a boy named Inga, who continually encounter mysterious cases.
Type: TV | Episodes: 11 | Producers: Bones | Network: Fuji TV (noitaminA) | Genres: Mystery
OP : "How to go" by school food punishment | ED : "Fantasy" by LAMA

Quote :
PV 1


PV 2

OP
seis_fleur


avatar

Posts : 445
Reputation : 2
Join date : 2011-06-14
Age : 21
Location : world of 12


http://www.myanimelist.net/profile/furuuru
PostSubject: Re: UN-GO    Sat Oct 08, 2011 1:11 pm

Download

[Cyber12.com] [LQ]
Episode 01
Episode 02


Last edited by seis_fleur on Thu Oct 27, 2011 5:06 pm; edited 2 times in total
fleurishana


avatar

Posts : 538
Reputation : 4
Join date : 2011-05-27
Age : 22
Location : di hatimu ~ ♥


http://fleuzzle.tumblr.com/
PostSubject: Re: UN-GO    Sat Oct 08, 2011 2:28 pm

noitaminA !!

ini yang kata mbakem detektip2an ntu ya ? coba icip dah ~

_________________


O for x-nOte , T for Tokimemo gs 1+,2,3, O for uta nO prince , M for fantasia the realM , E for rE+ allistair ALL HAIL OTOME!! =))
seis_fleur


avatar

Posts : 445
Reputation : 2
Join date : 2011-06-14
Age : 21
Location : world of 12


http://www.myanimelist.net/profile/furuuru
PostSubject: Re: UN-GO    Wed Oct 12, 2011 7:42 pm

iya :)). Sehabis nonton PV 2 nambah lagi alesan nonton ini.. Inga nya itu lho~ Malu
OP/ED nya pun mantep~ entah knapa akhir-akhir ini malah lebih nantiin ini dibanding guilty crown

===

movie, 19 Nov. unik juga, wong animenya belum airing tapi movie nya uda mau ada aja Hahaha
Official Website wrote:

The Movie "UN-GO episode: 0 INGARON" will be out in theaters in Japan for 2 weeks only starting Saturday, November 19th, 2011.
Kusu-no-ki


avatar

Posts : 209
Reputation : 0
Join date : 2011-05-31
Age : 20
Location : Free Server


http://www.youtube.com/user/Varacle
PostSubject: Re: UN-GO    Mon Oct 17, 2011 5:06 pm

lumayan tapi saya banyak yang bingung =)) nggak bakat nonton genre detektip kayak gini Hahaha
suka pas si Inga nyium cowok nya Malu
seis_fleur


avatar

Posts : 445
Reputation : 2
Join date : 2011-06-14
Age : 21
Location : world of 12


http://www.myanimelist.net/profile/furuuru
PostSubject: Re: UN-GO    Mon Oct 17, 2011 8:44 pm

ngga ngga, Inga versi shota lebih menarik Malu

moga-moga ga jadi tipikal cerita detektip klise
epi 1 triknya ga bisa ketebak sih cuma ga terlalu 'wah' dan jelas ketebak pelakunya, lebay sih dia Hahaha
cuman yang bikin kaget itu motifnya O.o
Nagisa


avatar

Posts : 6
Reputation : 1
Join date : 2011-10-27
Age : 26

PostSubject: Re: UN-GO    Thu Oct 27, 2011 8:26 am

inga manteb... Malu tapi saya g suka dia sosok dewasanya, lebih bagus pas anak-anaknya...
cuma cerita detektifnya kaya ada yang kurang... gimana ya... Bingung
Sheratan


avatar

Posts : 841
Reputation : 2
Join date : 2011-05-27
Location : Here, there, and everywhere.


http://komikanimasi.forumid.net
PostSubject: Re: UN-GO    Sat Nov 05, 2011 5:54 pm

http://komikanimasi.web.id/viewtopic.php?f=19&t=51

Locked. Miaw :3
Sponsored content




PostSubject: Re: UN-GO    

 

UN-GO

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
AKIRA :: Otaku World :: Anime :: On Going-