AKIRA
AKIRA dipindah ke alamat yang baru di: http://komikanimasi.web.id/index.php

Forum ini akan dibuka untuk umum sampai tanggal 20 November 2011 atau sampai proses pemindahan thread sudah selesai.

Silahkan daftar ulang di forum yang baru. :)

Terima kasih atas perhatiannya.



 

HomeFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 Chihayafuru

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
seis_fleur




Posts : 445
Reputation : 2
Join date : 2011-06-14
Age : 20
Location : world of 12


http://www.myanimelist.net/profile/furuuru
PostSubject: Chihayafuru   Sat Oct 08, 2011 1:25 pm

Quote :
Chihaya is a lighthearted tomboy, who's not especially good at anything in particular. Her dream has always been for her sister (an aspiring model) to become the number one beauty of Japan, or perhaps of the world. But then one day she meets someone who tells her that a dream is something that should concern only herself - and something she has to work hard for as well.

At the same time, Chihaya discovers a passion for the old Japanese game hyakunin ishhu, also called "karuta".
Type: TV | Episodes: 25 | Producers: Madhouse | Genres: Drama, Sports
OP : "YOUTHFUL" by 99RadioService | ED : "Soshite Ima (そしていま)" by Asami Seto

Karuta Rules:
 
oot~ disini membahas tentang permainan Jepang yang jarang banget yang tau, karuta. karena emang permainannya susah. Saya sendiri cuma pernah ketemu nih game di manga one-shot shoujo yang pernah saya baca, walo tuh one shot ga terlalu fokus ke karuta sih, dan saya juga lupa apa judulnya, karena itu terbitan elex yang judulnya pake b.inggris yang pasaran dan umum dipake :p

Anime ini uda menarik dari epi 1 nya, worth buat dicoba kok 13
seis_fleur




Posts : 445
Reputation : 2
Join date : 2011-06-14
Age : 20
Location : world of 12


http://www.myanimelist.net/profile/furuuru
PostSubject: Re: Chihayafuru   Sat Oct 08, 2011 1:28 pm

Episodes
[Cyber12.com] LQ
Episode 01
Episode 02
Episode 03


Last edited by seis_fleur on Thu Oct 20, 2011 5:30 pm; edited 1 time in total
fleurishana




Posts : 538
Reputation : 4
Join date : 2011-05-27
Age : 22
Location : di hatimu ~ ♥


http://fleuzzle.tumblr.com/
PostSubject: Re: Chihayafuru   Sat Oct 15, 2011 1:55 pm

seneng ama sifat cwenya Hahaha

baru nonton epi 1 tapi kyknya bakal terus kuikuti . menarik sih dr awal juga ufuu

EPISODE 2
Spoiler:
 

_________________


O for x-nOte , T for Tokimemo gs 1+,2,3, O for uta nO prince , M for fantasia the realM , E for rE+ allistair ALL HAIL OTOME!! =))
seis_fleur




Posts : 445
Reputation : 2
Join date : 2011-06-14
Age : 20
Location : world of 12


http://www.myanimelist.net/profile/furuuru
PostSubject: Re: Chihayafuru   Thu Oct 20, 2011 5:26 pm

episode 3 Nangis
Spoiler:
 
fleurishana




Posts : 538
Reputation : 4
Join date : 2011-05-27
Age : 22
Location : di hatimu ~ ♥


http://fleuzzle.tumblr.com/
PostSubject: Re: Chihayafuru   Sun Oct 23, 2011 9:08 am

episode 3
Spoiler:
 


episode 4!!
Spoiler:
 

_________________


O for x-nOte , T for Tokimemo gs 1+,2,3, O for uta nO prince , M for fantasia the realM , E for rE+ allistair ALL HAIL OTOME!! =))
Sheratan




Posts : 841
Reputation : 2
Join date : 2011-05-27
Location : Here, there, and everywhere.


http://komikanimasi.forumid.net
PostSubject: Re: Chihayafuru   Fri Nov 04, 2011 10:44 am

Karena thread ini sudah dipindahkan ke AKIRA yang baru dengan alamat: http://komikanimasi.web.id/viewtopic.php?f=19&t=45

Maka thread ini saya tutup.

Terima kasih.
Sponsored content




PostSubject: Re: Chihayafuru   Today at 12:02 pm

 

Chihayafuru

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
AKIRA :: Otaku World :: Anime :: On Going-