AKIRA
AKIRA dipindah ke alamat yang baru di: http://komikanimasi.web.id/index.php

Forum ini akan dibuka untuk umum sampai tanggal 20 November 2011 atau sampai proses pemindahan thread sudah selesai.

Silahkan daftar ulang di forum yang baru. :)

Terima kasih atas perhatiannya.



 

HomeFAQSearchRegisterLog in

Share | 
 

 Persona 4 the Animation

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Arisa~


avatar

Posts : 89
Reputation : 0
Join date : 2011-05-31
Age : 23
Location : Bandung Lautan Biru


PostSubject: Persona 4 the Animation   Sat Oct 15, 2011 6:17 pm



Synopsis
Quote :
Persona 4 takes place in the same universe as Persona 3 in a rural town
named Inaba. There have been mysterious murders occurring whenever there
was fog after heavy rain. There were also rumors about a channel on
television airing only at midnight called Mayonaka TV, during which it
is said that one can see his/her "other half" when staring at the TV
screen.

After hearing about a recent unsolved murder which occurred during the
fog, the characters—the main character, Chie, and Yōsuke—discuss how
each of them had attempted to watch the mysterious TV channel and
witnessed the murder victim. The protagonist later realizes that during
midnight when the channel is on, his body can phase into his television
set as a gateway to enter another world infested with shadows.

After discovering this, they all decide to explore. When first
completely entering the world, dazed and confused, the main character
meets Teddie. Mayonaka TV and the town murders seem to have a
connection. The murder victims may be merely victims of Mayonaka TV.
Everyone decides that they will together try to solve the mysterious
murders by exploring the hidden world of Mayonaka TV.

Info
Quote :
Type: TV

Episodes: Unknown


Status: Currently Airing

Aired: Oct 7, 2011 to ?

Producers: Aniplex, AIC A.S.T.A. , Sentai Filmworks

Genres: Adventure, Mystery, School=23], Sci-Fi, Super Power, Super Natural=37]
Duration:
25 min. per episode
Rating:
PG-13 - Teens 13 or older

Opening




Episode 1 & 2 (English Sub)
http://www.youtube.com/watch?v=EWI9jPHIxT4
http://www.youtube.com/watch?v=gofodWAOnKY

Ending


Bagaimana menurut kalian?? Terutama pendapat mereka yang sudah memainkan Gamenya, apakah dalam 2 episode pertama ini kalian cukup terpuaskan dan cukup dijanjikan oleh Seiji Kishi?


Tamura


avatar

Posts : 12
Reputation : 1
Join date : 2011-06-29
Location : Di Hatimu


PostSubject: Re: Persona 4 the Animation   Sat Oct 22, 2011 2:57 pm

Anime mantap ini! 6

Gamenya udah tamat 5 kali Kacamata
Arisa~


avatar

Posts : 89
Reputation : 0
Join date : 2011-05-31
Age : 23
Location : Bandung Lautan Biru


PostSubject: Re: Persona 4 the Animation   Sat Oct 22, 2011 9:19 pm

5 kali? sama! *Toss*


udah nonton Eps. 3 nya?? Hahahaha! Mangstab!
Blackoutholic


avatar

Posts : 28
Reputation : 0
Join date : 2011-05-31
Location : di atas awan


PostSubject: Re: Persona 4 the Animation   Mon Oct 24, 2011 3:32 pm

wew mantap
dari dulu aye penasaran sama ni anime
btw bagusan anime persona 4 ato persona trinity soul?
Arisa~


avatar

Posts : 89
Reputation : 0
Join date : 2011-05-31
Age : 23
Location : Bandung Lautan Biru


PostSubject: Re: Persona 4 the Animation   Tue Oct 25, 2011 10:16 pm

Blackoutholic wrote:
wew mantap
dari dulu aye penasaran sama ni anime
btw bagusan anime persona 4 ato persona trinity soul?

Persona 4 baru 3 episode, tapi, udah jelas Persona 4 the Animation lebih bagus! Jauh lebih bagus!

Banyak penggemar persona yang bilang kalo Persona trinity soul tu produk gagal.. Soalnya ceritanya membosankan dan rumit, persona battlenya kaya mecha, karakternya kurang berasa "bonds"nya... ane aja baru nonnton 4 episode langsung di drop tuh anime...
fleurishana


avatar

Posts : 538
Reputation : 4
Join date : 2011-05-27
Age : 22
Location : di hatimu ~ ♥


http://fleuzzle.tumblr.com/
PostSubject: Re: Persona 4 the Animation   Wed Nov 02, 2011 7:57 pm

lagi nunggu lagu OP ama ED epi 1 nya yang full .___.

so far animu ini bagus ~ walau udah kebaca apa yang akan terjadi di episode selanjutnya (yaa namanya juga pengembangan karakter) tapi untuk ke depannya belum kebaca sih . fuu .
semoga bakal jadi animu apik (walau ntah kenapa lagi ga mood nonton P4 epi 4 kemaren karena masih pengenalan Persona gitu)

==EDIT==

OP 1 Persona 4 - Pursuing My True Self HAS BEEN RELEASED AT GENDOU!!! FULL VERSION!! (3:05) 23

Check it Out!
Spoiler:
 

_________________


O for x-nOte , T for Tokimemo gs 1+,2,3, O for uta nO prince , M for fantasia the realM , E for rE+ allistair ALL HAIL OTOME!! =))
Arisa~


avatar

Posts : 89
Reputation : 0
Join date : 2011-05-31
Age : 23
Location : Bandung Lautan Biru


PostSubject: Re: Persona 4 the Animation   Wed Nov 02, 2011 8:24 pm

Spoiler:
 

Tentang pengenalan persona di velvet room, kayanya tiap episode bakal ada, soalnya kekuatan persona Yu (Arcana) akan bertambah seiring dengan teman-teman Yu yang baru dab terus bermunculan
Sheratan


avatar

Posts : 841
Reputation : 2
Join date : 2011-05-27
Location : Here, there, and everywhere.


http://komikanimasi.forumid.net
PostSubject: Re: Persona 4 the Animation   Sat Nov 05, 2011 5:54 pm

http://komikanimasi.web.id/viewtopic.php?f=19&t=52

Locked. Miaw :3
Sponsored content




PostSubject: Re: Persona 4 the Animation   

 

Persona 4 the Animation

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
AKIRA :: Otaku World :: Anime :: On Going-